HET HART VAN HET SYSTEEM –
DE VISIONBODY BOX.

Klein, licht en handig – maar zeer krachtig. Hiermee communiceert de Visionbody box met het Visionbody Powersuit en voorziet deze van de meeste intelligente frequentievariaties sinds het ontstaan van EMS-training.

ZACHTE KRACHT, LANGE LEVENSDUUR, GEMAKKELIJKE BEDIENING.

Nauwelijks groter dan een smartphone, maar vol nieuwe impulsen voor de EMS-training van de toekomst: in de kleine Visionbody box zit al onze knowhow en deze geeft zijn input rechtstreeks door aan het Visionbody Powersuit door middel van geleidende magneetknopen. Wat onze bio-ingenieurs en softwarespecialisten Arbitrary Waveform Generation, Amplitude Modulation of Duty Cycle Variation noemen, komt neer op zachte, diepwerkende, maar natuurlijk waargenomen spierstimulatie voor de klant. Daarbij werkt de Visionbody box zelf ook als een sterke spier.

Net zoals een gezond hart, is het belangrijkste kenmerk van de box het lange uithoudingsvermogen: de batterijen gaan 10-12 uur mee. En in slechts twee uur zijn de batterijen weer opgeladen. De box wordt geleverd met twee lithiumbatterijen, zodat u als EMS-trainer probleemloos de hele dag met uw klanten kunt trainen. De box wordt draadloos aangestuurd via bluetooth met de Visionbody pad en kan gemakkelijk worden vastgemaakt op het Powersuit met klittenband. Niets dat u nog beperkt in uw bewegingen. In plaats daarvan: volledige -zachte- power voor uw Visionbody Functional Workout.

VÖLLIG LOSGELÖST –
DANK KABELLOSER BLUETOOTH-TECHNOLOGIE.

EMS Anzug ohne Kabel
Image is not available
Slider

IN DIALOOG MET HET LICHAAM – MET DE BODY Q-KEY.

Terwijl klassieke EMS-signalen de spier vaak raken als een elektrische “hamer”, is Visionbody eerder een zachte, voorzichtige EMS-spiertraining, bijna als een massage. De impulsen worden niet beschouwd als iets van buiten het lichaam, maar als versterking van de natuurlijke spierspanning. Hierdoor kan Visionbody een ongekende diepte in de spieren bereiken met maximaal comfort. Op cellulair niveau wordt een hoger energiepotentieel vrijgegeven. En de kans op spierverzuring en blessures zijn bij correct gebruik vrijwel uitgesloten.

Tegelijkertijd behoudt het systeem een perfect evenwicht tussen spanning en ontspanning. Dit wordt mogelijk gemaakt door Body Q-Key (Body Question Key): een analyse van en automatische aanpassing aan het menselijk lichaam. De eigenschappen van het lichaam worden tijdens de training voortdurend geanalyseerd en direct geïntegreerd in de training. De digitale communicatie met het lichaam verbetert ook de verbale communicatie met de klant. Omdat u zich als trainer niet voortdurend moet bezighouden met het moduleren van de frequentie, kunt u zich beter concentreren op uw klanten.

TREFFENDE IMPULSEN:

De Visionbody box wordt draadloos aangestuurd via bluetooth met de Visionbody pad. Bij de persoon die de training uitvoert, voelen de fysiologisch gemoduleerde impulsen als zachte, diepe, maar natuurlijke spierstimulatie

Een goede training vereist een goede trainer. De trainer kent het trainingsniveau en trainingsdoel van zijn klant en stemt de EMS-intervallen en intensiteit af op de individuele behoeften van de klant. Om de training nog effectiever te maken en het voor u als trainer gemakkelijker te maken, krijgt u van ons een zeer competente co-trainer ter ondersteuning: die iets kan dat u niet kunt: in het lichaam kijken.

Dit wordt mogelijk gemaakt door Body Q-Key (Body Question Key): een analyse van en automatische aanpassing aan het menselijk lichaam. De eigenschappen van het lichaam worden tijdens de training voortdurend geanalyseerd en direct geïntegreerd in de training. Zo behoudt het systeem een perfect evenwicht tussen spanning en ontspanning. Hiervoor maakt het gebruik van Arbitrary Waveform Generation, dat speciaal voor Visionbody is ontwikkeld.

ARBITRARY WAVEFORM GENERATION

De wereldwijd unieke Arbitrary Waveform Generation past de frequenties zachtjes, maar dynamisch aan het spier- en zenuwproces van het lichaam aan.

LAAG- EN MIDDENFREQUENTIES

Laag- en middenfrequenties worden bij ieder signaal automatisch gecombineerd en hoeven niet apart gekozen te worden, zoals bij veel andere EMS-systemen.

NAUWKEURIG GETIMEDE SPIERSTIMULATIE

De nauwkeurig getimede spierstimulatie houdt rekening met de refractaire periode van de zenuwen. Dit betekent: dat er alleen impulsen gestuurd worden als de zenuwen daarvoor ontvankelijk zijn.

DUTY CYCLE VARIATION

Door Duty Cycle Variation wordt de verhouding tussen impuls en tijdsperiode perfect geregeld.

FYSIEKE DISBALANSEN COMPENSEREN

Fysieke disbalansen, zoals een verschil in kracht tussen links en rechts, worden automatisch door het systeem gecompenseerd

AUTOMATISCHE FREQUENTIE-AANPASSING

Naast automatische frequentie-aanpassing kunnen de impulsen ook manueel geregeld worden (zacht, medium en hard), afhankelijk van de oefening, trainingsdoel en trainingsniveau.

ALTIJD AAN UW ZIJDE.

De Visionbody box zit met magneetknopen vast op uw Powersuit en wordt ook nog met klittenband vastgemaakt. Niets dat u nog beperkt in uw bewegingen. In plaats daarvan: volledige -zachte- power voor uw workout.

VISIONBODY MAAKT KORTE METTEN MET STATISCHE EMS-TRAINING – DOOR DE KABEL ERAF TE SNIJDEN.

Met de nieuwste bluetoothtechnologie kan iedereen genieten van een full body spiertraining met totale bewegingsvrijheid, zonder als een marionet aan een draad te hangen. Dankzij een storingsvrij bereik tot 50 meter, in het ideale geval 100 meter, is een EMS-training in de open lucht perfect mogelijk, individueel of in groepsverband. Als de stem van de trainer natuurlijk zo ver reikt.

Visionbody Vertriebs GmbH

Erkrather Str. 401 
40231 Düsseldorf

Lieferanschrift:
Holzstr. 2
40221 Düsseldorf


Germany
Zentrale / Central
+49 211 9425688-0

Technical Support
Mo. - Fr. 10.00 - 17.00 h:
+49 211 9425688-8

Wireless EMS Systems
Made in Germany.

Follow us

EMS ANZUG JETZT AUCH FÜR ZUHAUSE!