VISIONBODY: HET DRAADLOZE EMS-SYSTEEM-SYSTEM.

Wie nieuwe trainingsdimensies wil uitproberen, moet oude ideeën achter zich laten. En vooral: onnodige ballast afwerpen. Dat hebben wij gedaan. Wat er overblijft is een dun, perfect op elkaar afgestemd EMS-Functional-Workout systeem Wij zijn ervan overtuigd dat we de beste zijn in de hele wijde omtrek van het EMS-universum.

VISIONBODY KOPIEERT NIETS. VISIONBODY LAAT ZIEN HOE HET MOET.

Om ons te bevrijden van oude EMS-trainingsconcepten hebben we de kabels vervangen door de nieuwste bluetoothtechnologie. Voor nog meer bewegingsvrijheid in de fitnessruimte, zowel binnen als buiten. Ook hebben we de elektroden ingrijpend veranderd, deze hoeven nu niet meer „nat gemaakt“ te worden tijdens een training. Maar ook binnenin is er van alles veranderd, werp maar eens een blik in het DNA van Visionbody:  Arbitrary Waveform Generation, Duty Cycle Variation en Body-Q-Key zijn slechts drie boosters die Visionbody in korte tijd naar de top moeten brengen van de EMS-wereld.

VISIONBODY:
HET DRAADLOZE EMS-SYSTEEM.

Visionbody is een professioneel EMS-trainingssysteem: alle componenten zijn perfect op elkaar afgestemd om u en uw klanten een zeer efficiënte EMS-Functional Workout te kunnen bieden. Zo gemakkelijk gaat het: het Visionbody Powersuit aantrekken, de box aansluiten, de pad starten, het trainingsprogramma kiezen en starten maar.

Image is not available

Sitzt wie angegossen: keine Kabel, kein Befeuchten, individuell maximale Bewegungsfreiheit.
Und Sie sehen darin so gut aus wie Captain America oder Mystique. Nach wenigen Trainingseinheiten fühlen Sie sich auch so.

Die Kommandobrücke: Das Pad lässt sich flexibel einsetzen, oder in das elegante VisionBody Terminal integrieren. Das ermöglicht noch mehr Bewegungsfreiheit und passt perfekt in jedes Gym oder Microstudio.

Die Kommandozentrale: mit aktuell 32 vorinstallierten Trainingsprogrammen und individuellen Kombinations-möglichkeiten für das maßgeschneiderte EMS-Funtional Workout.

Das Herz des Systems: kombiniert Nieder- und Mittelfrequenzen mit maximaler Tiefenwirkung und stellt sich hochdynamisch auf den Trainierenden ein.

VISIONBODY

VISIONBODY

VISIONBODY

VISIONBODY

POWERSUIT

BOX

PAD

TERMINAL

Slider
Image is not available

Sie wollen noch mehr Vorteile?
Mit unserem EMS Gruppentraining
trainieren Sie gleichzeitig bis zu 8 Personen.

VISIONBODY

GRUPPENTRAINING

Image is not available
Slider

ONZE COMPLETE SET IN EEN OOGOPSLAG:

Om altijd een stap voor te zijn, ontvangt u
uw Visionbody EMS-systeem in een stijlvolle en hoogwaardige koffer.

Veel plezier en succes ermee!

Visionbody Vertriebs GmbH

Erkrather Str. 401 
40231 Düsseldorf

Lieferanschrift:
Holzstr. 2
40221 Düsseldorf


Germany
Zentrale / Central
+49 211 9425688-0

Technical Support
Mo. - Fr. 10.00 - 17.00 h:
+49 211 9425688-8

Wireless EMS Systems
Made in Germany.

Follow us

EMS ANZUG JETZT AUCH FÜR ZUHAUSE!