VISIONBODY – DRAADLOZE EMS-TRAINING
MET EEN EMS-SYSTEEM ZOALS GEEN ANDERE.

Visionbody richt zich op iedereen die het beste uit zichzelf wil halen. Door uzelf het beste te bieden. Als uniek EMS-Functional Workout systeem, maakt Visionbody een intensieve full body spiertraining mogelijk met volledige bewegingsvrijheid. Zonder kabels, zonder vochtig trainingspak. Effectief, duurzaam en een lage belasting van uw gewrichten.

Image is not available

VISIONBODY BEWEEGT:
vrouwen en mannen, jong en oud, beginners en topsporters.

VISIONBODY BEVRIJDT:
klassieke EMS-training zonder vast te zitten aan draden en snoeren.

VISIONBODY STIMULEERT:
de belangrijkste spiergroepen van het menselijk bewegingsapparaat. Door beweging worden de overige spiergroepen automatisch meegetraind.

VISIONBODY VERBINDET:
VISIONBODY VERBINDT:
kracht, flexibiliteit, balans, uithoudingsvermogen en coördinatie.

VISIONBODY AKTIVIERT:
VISIONBODY STIMULEERT:
alle systemen van het lichaam. Musculair, neuraal, cardiovasculair en endrocrinologisch.

VISIONBODY VARIIERT:
VISIONBODY VARIEERT:
laagfrequenties en middenfrequenties door Arbitrary Waveform Generation, om spieren en zenuwen zo natuurlijk mogelijk te stimuleren.

VISIONBODY VERSTERKT: 
kracht-, cardio-, uithoudings-, groeps- en functionele training.

VISIONBODY ONDERSTEUNT: 
iedere tak van sport en bewegingsvorm.
Boksen, atletiek of tennis. Yoga, stretching of pilates. En nog veel meer.

VISIONBODY VERKÜRZT:
VISIONBODY VERKORT:
20 minuten EMS-training is even effectief als 4 uur klassieke workout.

VISIONBODY MAAKT JE MOOI:
door goed getrainde beweging- en houdingspieren.

VISIONBODY VERSNELT:
uw persoonlijk trainingsdoel. Of u nu op de wereldranglijst van plaats 5 naar de eerste plaats wilt stijgen. Of dat u ervan droomt ‘s morgens weer zonder pijn op te kunnen staan.

Slider

HET FITNESSLANDSCHAP IS VOORTDUREND IN BEWEGING.

Naast kracht-, body-mind-, fascia- en cardiotraining wordt Electro Musculaire Stimulatie (EMS) door veel specialisten als dé trainingsvorm van de toekomst gezien. Visionbody springt niet op de rijdende trein. Visionbody is de locomotief.
Rij met ons mee.

VISIONBODY.
EERST GROEIEN DE SPIEREN.
DAARNA GROEIT UW BEDRIJF.

Visionbody is het revolutionaire EMS-Functional-Workout systeem van het Zwitserse bedrijf C.H. Medical Systems. Zoals elk jong merk, is ook Visionbody gericht op groei. Op de spiergroei van sporters. En op de groei van uw bedrijf als personal trainer, fysiotherapeut of studio-eigenaar. Visionbody ontwikkelt niet alles nieuw, maar verbetert bepaalde ontwikkelingen, zodat u uw favoriete sport- en trainingsconcept nog effectiever kunt toepassen.

We hebben jarenlang hard getraind om met Visionbody de top te bereiken in EMS-training. Vooral onze denkspieren! Visionbody werd in samenwerking met specialisten uit uiteenlopende disciplines ontwikkeld: Visionbody werd door ervaren topsporters, fitnesscoaches en personal trainers ontworpen. Door orthopeden, fysiotherapeuten en medisch technici beoordeeld. En door hooggeplaatste wetenschappers van bekende universiteiten gerealiseerd, waaronder elektrotechnische ingenieurs, informatici en natuurkundigen. De technologie en software werden uitsluitend in Duitsland geprogrammeerd en geproduceerd.

Maar het beste trainingsconcept werkt alleen maar als het product op de markt gebracht wordt. Daarom zijn we nu koortsachtig bezig met het opbouwen van een vakkundig scholings- en verkoopnetwerk. Maak deel uit van deze dynamische groep en solliciteer vandaag nog als Visionbody trainer, bedrijfspartner of licentiehouder. Wij ondersteunen u met al het technisch materiaal, uitgebreide trainingsopleidingen en doelgerichte marketingacties.

Verwezenlijk nu uw eigen visie van Visionbody!

ONZE VESTIGINGEN: VANDAAG HIER. MORGEN OVERAL.

Wie de fitnesswereld op zijn kop wil zetten, moet een sterk netwerk opbouwen. Visionbody wordt wereldwijd vertegenwoordigd door eigen bedrijfspartners. Ons doel is een volledig wereldwijd professioneel netwerk op te bouwen, waarin iedereen die geïnteresseerd is met zijn/haar eigen Visionbody Powersuit kan trainen.

Daarom leiden we gespecialiseerde trainers en exploitanten op in onze eigen Visionbody academie. Maak deel uit van een grote groep. Maak deel uit van Visionbody.

ONS DOEL:
DE BESTE EMS-TRAINING ALLER TIJDEN.

Boksen, pilates of yoga. Spieropbouw, uithoudingsvermogen of vetreductie. Er zijn bijna net zo veel verschillende sport- en trainingssoorten als mensen die aan sport doen. Visionbody wil het beste uit iedereen halen: met de meest vooruitstrevende trainingsprogramma‘s sinds het ontstaan van de sport. Met de meest natuurlijke frequentiemodulatie sinds de ontdekking van elektronische spierstimulatie. En met het meest doeltreffende Powersuit sinds de superhelden deze niet meer dragen. Het klinkt misschien een beetje onbescheiden, maar wij willen niet minder dan het beste EMS-Functional Workout systeem ter wereld aanbieden. Aangezien we super bescheiden zijn, willen we op het World Wide Web, waar geruchten sneller de ronde doen dan een middenfrequente EMS-impuls, nooit iets beloven wat we niet waar kunnen maken.

Image is not available

VISIONBODY POWERSUIT

Zit als gegoten: geen kabels, hoeft niet bevochtigd te worden, veel bewegingsvrijheid. En u ziet er hierin net zo goed uit als Captain America of Mystique. Na een paar trainingssessies voelt u zich ook zo.

Slider
Image is not available

VISIONBODY BOX

Het hart van het systeem combineert laag- en middenfrequenties met maximale dieptewerking en past zich zeer dynamisch aan de persoon aan.

Slider
Image is not available

VISIONBODY PAD

De commandocentrale met 32 voorgeïnstalleerde trainings-programma‘s en individuele combinatie-mogelijkheden voor een op maat samen te stellen workout. Inclusief intuïtieve touchscreen bediening en draadloze bluetoothverbinding.

Slider
Image is not available

VISIONBODY TERMINAL

De commandobrug: de pad kan flexibel worden ingezet of geplaatst worden in de elegante VisionBody terminal. Voor nog meer bewegingsvrijheid en de terminal past perfect in iedere sportschool of microstudio.

Slider

Visionbody Vertriebs GmbH

Erkrather Str. 401 
40231 Düsseldorf

Lieferanschrift:
Holzstr. 2
40221 Düsseldorf


Germany
Zentrale / Central
+49 211 9425688-0

Technical Support
Mo. - Fr. 10.00 - 17.00 h:
+49 211 9425688-8

Wireless EMS Systems
Made in Germany.

Follow us

EMS ANZUG JETZT AUCH FÜR ZUHAUSE!