HET BREIN VAN HET SYSTEEM –
VISIONBODY PAD.

Mens sana in corpore sano – een gezonde geest in een gezond lichaam, schreef de Romeinse dichter Juvenalis. Nu, bijna 2.000 jaar later, kan de geest zich zelfs buiten het lichaam bevinden: bijvoorbeeld in de Visionbody pad. Het denkt na, mee en vooruit – zodat uw lichaam gezonder en sterker en uw uithoudingsvermogen beter wordt.

EMS App mit Apple iPad

RAAK DE TOEKOMST VAN EMS-TRAINING AAN.

Alles wat u daarvoor nodig heeft is uw vinger en de Visionbody pad. Het moderne Apple-touchscreen combineert optische glans met functioneel gebruik: de intuïtief ontworpen software zorgt voor een snelle en veilige bediening. Kies uit de 32 voorgeïnstalleerde trainingsprogramma‘s een passend programma voor uw klant.

Of maak een programma op maat: door individuele trainingssessies en oefeningen te combineren. De pad is net zo flexibel als u: u kunt de pad met beide handen vasthouden of in de elegante Visionbody terminal plaatsen. Dan heeft u een hand vrij en kunt u nog beter met uw klanten communiceren of enkele oefeningen voordoen.

WIE VOORUIT WIL DENKEN, MOET EERST NAGEDACHT HEBBEN.

Vele knappe koppen hebben meegewerkt aan de ontwikkeling van het intelligente brein van Visionbody, zodat u uw hoofd hier niet meer over hoeft te breken. Alle programma‘s werden ontwikkeld door hooggeplaatste IT-specialisten uit Duitsland in nauwe samenwerking met sportwetenschappers, neurologen, fysiotherapeuten, orthopeden en rehabilitatiecoaches. Hier vloeien de nieuwste inzichten uit de sportwetenschap samen met de laatste ontwikkelingen op softwaregebied en worden als draadloze bluetoothsignalen naar het Visionbody Powersuit gestuurd. Een klik en iedereen fit!

IMMOBIEL EN BEWEEGLIJK TEGELIJK.

De Visionbody pad kan apart of met de Visionbody terminal worden gebruikt. De elegante terminal slaat een goed figuur in ieder fitnessstudio – net zoals Visionbody voor een goed figuur zorgt bij uw klanten.

Kies uit de 32 programma‘s de perfecte trainingsvorm voor uw klant:
basics, uithouding/cardio, krachttraining, vetverbranding, ontspanning, massage en nog veel meer.

Gebruiken met een Apple iPad. Apple iPad is een geregistreerd handelsmerk van de firma Apple Inc. Cupertino Californië, VS.

Visionbody Vertriebs GmbH

Erkrather Str. 401 
40231 Düsseldorf

Lieferanschrift:
Holzstr. 2
40221 Düsseldorf


Germany
Zentrale / Central
+49 211 9425688-0

Technical Support
Mo. - Fr. 10.00 - 17.00 h:
+49 211 9425688-8

Wireless EMS Systems
Made in Germany.

Follow us

EMS ANZUG JETZT AUCH FÜR ZUHAUSE!