Image is not available
Image is not available
Slider

TRAIN 4 UUR.
IN 20 MINUTEN.

20 minuten EMS-training is even effectief als 4 uur klassieke workout. De maximale prestatie stijgt in enkele weken tot 30%. De spiermassa groeit in enkele maanden met 14%. Wilt u nog meer? Programmeer het zelf: Visionbody helpt u bij het bereiken van uw trainingsdoelen.

TIJD IS GELD. MAAR ZEER GOED BESTEED MET VISIONBODY

Tijd is tegenwoordig meer dan geld. Tijd betekent ook meer levenskwaliteit. Dit is bij Visionbody standaard ingeprogrammeerd. Met onze software kunt u uw klanten helpen met het bereiken van duurzame trainingsresultaten in een zo kort mogelijke tijd. Kies het juiste interval van 10 tot 40 minuten, dat het beste past bij het trainingsdoel en trainingsniveau van uw klant. Warming up, pauzes en cooling down kunnen mee ingecalculeerd worden. Dit zijn belangrijke onderdelen van een uitgebalanceerde training.

Icon EMSTijd besparen betekent niet: dingen overhaasten. Terwijl andere EMS-systemen de training starten met natte en koude elektroden, begint Visionbody door middel van Body-Q-Key pas echt als het lichaam daar klaar voor is. Ondanks maximale efficiency wordt het risico op blessures, verrekking of spierpijn tot een minimum gereduceerd.

Visionbody Vertriebs GmbH

Erkrather Str. 401 
40231 Düsseldorf

Lieferanschrift:
Holzstr. 2
40221 Düsseldorf


Germany
Zentrale / Central
+49 211 9425688-0

Technical Support
Mo. - Fr. 10.00 - 17.00 h:
+49 211 9425688-8

Wireless EMS Systems
Made in Germany.

Follow us

EMS ANZUG JETZT AUCH FÜR ZUHAUSE!